} Afscheid oud voorzitter en aantreden nieuwe voorzitter - Voor Tilburg

Afscheid oud voorzitter en aantreden nieuwe voorzitter

Afscheid oud voorzitter en aantreden nieuwe voorzitter

image.title

Beste mensen,

Namens Voor Tilburg mag ik mededelen dat wij trots zijn om onze Tilburgers weer te kunnen vertegenwoordigen vanuit de raad.

De afgelopen vier jaren waren niet altijd even gemakkelijk. Mede vanwege Corona maar ook zeker omdat Voor Tilburg niet fysiek in de raad of commissies aanwezig waren. Hierdoor werd Voor Tilburg minder zichtbaar onder de Tilburgers. Gezien dit gegeven hebben wij met zijn allen enorm hard gewerkt en één zetel kunnen bemachtigen, ondanks de lage opkomst tijdens de verkiezingen.

Sinds de oprichting van Voor Tilburg in 2010 heb ik nimmer zo’n enthousiast team meegemaakt. Toch meld ik met pijn in mijn hart dat zowel ikzelf, oprichter en voorzitter van onze partij Voor Tilburg, als onze penningmeester en secretaris hebben besloten om te stoppen met de bestuursfuncties van Voor Tilburg. Wij vinden het een gezonde beslissing om na deze mooie jaren ons stokje over te dragen. Ik zeg maar zo; er is een tijd van oprichten maar ook een tijd van overdragen. Deze tijd is voor ons nu aangebroken. Ons huidige team gaat het bestaan van Voor Tilburg met veel trots voortzetten. Ik hoop dan ook van harte dat de meeste deze spirit doorzetten en volhouden om over vier jaar de winst te behalen die ons echt toebehoort. Als nieuwe voorzitter van Voor Tilburg treedt Claudia van Hoef aan.

Ik wil iedereen bedanken voor de 12 zeer prettige jaren die wij hebben mogen ervaren in de politiek van Tilburg.

Met vriendelijke groet,

Constan Bertens
image.title